BALLINA BreadCrumbTrailer Arkivi - Lajme

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës paralajmëron vërshime për datën 14.05.2019.

12.05.2019- Sektori i Hidrologjisë i Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës ka parashikur se do të ndodhin vërshime për shkak të  reshurave të mëdha që do përfshijnë vendin në ditët në vijim.

 

Sipas njoftimit të IHMK vërshimet do të paraqiten me datën 14.05.2019, dhe do përfshijnë pjesën perëndimore, jugore dhe veriore te Kosovës.

 

Parashikohet që reshjet të fillojnë 72 orë pas shpalljes se njoftimit, me një sasi prej >30 - 50 mm, dhe me probalitet të lartë të reshjeve ekstreme, përmbytjeve dhe rëshqitje të dhuet në zonat e ndjeshme.

 

Zonat më të goditura do të jenë pjesa perendimore dhe jugore e vendit.

 

Për më shumë detaje ju lutem shihni

 

Njoftimi i Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës për vërshime

 
Prapa